نکاتی که قبل از تغیر قالب وبسایت باید بدانید

تغیر قالب وردپرس

آنچه در این مقاله خواهید خواند

وقتی که میخواهید قالب وردپرس را به هر دلیلی تغیر دهید باید نکات ریز و درشت مهمی را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که هیچ اطلاعات و یا داده ای را از دست نداده باشید.

در این مقاله سعی کردیم نکات بسیار مهمی که باید قبل از تغیر قالب وردپرسی انجام دهید را برای شما آماده کردیم تا به بهترین شکل قالب وبسایت خود را تغیر دهید.. پیشنهاد میکنیم این مقاله مهم را از دست ندهید.

تغیر قالب وردپرس

گاها پیش آمده است که بخواهیم به دلیل برخی از موارد از جمله عدم آپدیت و یا امکانات بخواهیم قالب وبسایت وردپرسی را تغیر دهیم,این موضوع بسیار مهم بوده و تقریبا باید هر مدیر وبسایت این نکات را به صورت چک نویس به خاطر داشته باشد تا تمامی موارد به خوبی انجام شوند.

1: عمکلرد فعلی قالب وردپرس را در نظر داشته باشید

قبل از اینکه قالب وبسایت خود را تغیر دهید,سرعت لود و عملکرد وبسایت خود را بررسی کنید.این موضوع و بررسی به شما کمک میکند تا تفاوت زمان لود صفحات را پس از تغیر قالب مقایسه کنید.همان طور که اطلاع دارید سرعت و عملکرد وردپرس نقش بسازایی در تجربه کاری و سئو وردپرس دارد و باید مطئن شوید که قالب جدید سرعت لود بهتری را نسبت به قالب فعلی وبسایت شما داشته باشد.

2: سفارشی سازی قالب را فراموش نکنید

بسیاری از مدیران وبسایت که صاحب وبسایت وردپرسی می باشند, قالب وبسایت خود را با استفاده از کدهای کوتاه و آماده سفارشی سازی میکنند این قطعه کدها می توانند راهکار عالی برای افزودن ویژگی های جدید به وبسایت و تم باشد که میتواند به صورت مستقیم در فایل های قالب انجام شده باشد که در هنگام تغیر قالب مراقب باشید آنها را از دست ندهید..

پیشنهادی که میتوانیم داشته باشیم این می باشد همیشه برای افزودن قطعه کد از افزونه هایی نظیر CodeSnippets استفاده کنید که بعد از تغیر قالب نیز این کدها حذف نخواهند شد.

3: بخش سایدبارو ابزارک ها را در نظر داشته باشید

سایدبار یا همان بخش ابزارک ها در هر وبسایتی می تواند جایگاه مهمی را داشته باشد که میتواند ویجت هایی از قبیل فرم های خبرنامه,آخرین مطالب وبسایت یا بنرهای تبلیغاتی در آن درج شده باشد.

از انجایی که هر قالب و تم دارای طرح و بخش های متفاوتی برای ابزرک نسبت به یکدیگر دارند ممکن است با تغیر قالب ویجت های به کار گرفته جا به جا و یا حذف شوند.بنابراین حتما قبل از تغیر قالب یادداشت هایی را در خصوص ویجت های استفاده شده داشته باشید تا پس از تغیر قالب بتوان به راحتی آنها را تکرار و یا مجدد درج کرد.

اگر در سایابدر نیز از کدهای سفارشی سازی استفاده کرده اید میتوانید از آنها یک کپی بگیرید و در کامپیوتر خود نگه دارید و در تم جدید از آن استفاده کنید.

4: از وبسایت وردپرسی خود یک بکاپ تهیه کنید

پیشنهاد میکنیم همیشه به صورت مستمر ومنظم از وبسایت خود یک بکاپ تهیه کنید, قبل از تغیر قالب می بایست از تمامی بخش ها از جمله پست ها,صفحات,افزونه ها,رسانه و دیتابیس خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

یکی از روش های ساده برای داشتن بکاپ های منظم استفاده از افزونه بکاپ گیری می باشد.افزونه ای که می توانیم برای تهیه پشتیبانی از آن استفاده کنید افزونه Duplicator می باشد که می توانید آموزش افزونه داپلیکتور را جهت نمایش و انجام اقدامات لازم مشاهده کنید.

5: کدهای ردیابی وردپرس را فراموش نکنید.

بسیاری از مدیران وبسایت کد رهگیری ابزارهای تحلیلی را به صورت مستقیم به قالب وبسایت خود اضافه میکنند که در برخی از قالب ها این امکان وجود دارد کدها را مستقیما به پنل گزینه های مربوط به قالب اضافه کنید.این کدها را هیچ گاه نادیده نگیرید که یک اشتباه بسیار رایج می باشد و باید مطمئن شوید که تمامی کدهایی که مربوط به تجزیه و تحلی می شوند را کپی و در قالب جدید اضافه کنید.

6: از حالت تعمیر یا صفحه به زودی استفاده کنید

هنگام ایجاد تغیرات در وبسایت خود,بهترین حالت این می باشد که حالت نگهداری و تعمیر را فعال کنید. این کار باعث می شود کاربران هنگام بازدید از وبسایت شما با صفحه جذاب روبرو شود و با این حالت می توانید به کاربران اطلاع دهید تا در بازه مشخصی مجدد به وبسایت بازگردند.

7: عملکرد افزونه های وبسایت را بررسی کنید

بعد نصب و فعال سازی یک قالب جدید بر روی وبسایت وردپرس, باید اطمینان حاصل کنید که عملکرد آن مختل نشده باشد یا به عبارت به صورت صحیح کار میکند.همچنین باید بررسی لازم را در خصوص عملکرد افزونه های قدیمی وبسایت را داشته باشید که یا به خوبی با قالب جدید سازگار می باشند یا خیر..

8: قالب جدید وبسایت را آزمایش کنید

بعد از نصب میتوانید وبسایت خود را در مرورگرهای مختلف بررسی کنید و از این موضوع اطمینان داشته باشید که وبسایت شما در مرورگرها,اندازه صفحه نمایش و سیستم عامل ها و دستگاه های تلفن همراه به خوبی نمایش میدهند.

این موضع را در نظر بگیرید که بیشترین بازدید کنندگان وبسایت معمولا از مرورگر google chrome استفاده میکنند اما برخی دیگر ممکن است از مرورگرهای دیگر مانند فایرفاکس,مایکروسافت اج و سافاری نیز استفاده کنند بنابراین از تست وبسایت خود در این مرورگرها نیز غافل نشوید.

9 : افزونه های بلا استفاده وبسایت وردپرسی را حذف کنید

در هنگام نصب برخی از قالب های وردپرس ممکن است همراه آنها افزونه های جدیدی نصب شوند که میتوانند کاربردی و مفید باشند اما در برخی موارد دیگر نیازی به آنها نخواهید داشت, در این صورت میتوانید از قسمت افزونه ها  اقدام به غیرفعال سازی و حذف آنها کنید.

10 : اطلاع رسانی در خصوص فعال بودن مجدد وبسایت

پس از تکمیل موارد و موفقیت آمیز بودن تغیر قالب وبسایت وردپرسی, میتوانید حالت تعمیر و یا به زودی را غیرفعال کنید و پس از آن از راه های ارتباطی مانند ایمیل با کاربران در ارتباط باشید و از تغیرات رخ داده در وبسایت برای آنها توضیحاتی را عنوان کنید تا به محض ورود به وبسایت باعث سردرگمی آنها نشود.

11: نرخ پرش وبسایت خود را بررسی کنید

نرخ پرش در واقع همان درصد بازدیدکنندگانی می باشد که وارد وبسایت شما می شوند و بدون ادامه به صفحات دیگر وبسایت را ترک میکنند.نرخ پرش اگر بالا, به این معنی است که بازدیدکنندگان وبسایت خود را متقاعد نکرده اید که به اندازه کافی در سایت شما بمانند و اقدامی را انجام دهند. پس از تغیر تم نظارت بر این موضوع بسیار مهم می باشد.

بسیاری از قالب ها به سادگی به بازدیدکنندگان وبسایت کمک میکنند تا به خوبی به صفحات هدایت شوید به عبارتی بخش های وبسایت در دسترس کاربر می باشد تا راحتر قسمت های مختلف وبسایت را بازدید کند.

سخن پایانی

همه ما به عنوان یک مدیر و صاحب وبسایت پس از مدتی ناچار به تغیر قالب وبسایت خود خواهیم شد اما قبل از تغیر تم وبسایت اقدامات لازم را انجام ندهیم و یا از آنها اطلاعی نداشته باشیم نمیتوانیم به صورت کامل و استاندارد کارمان را پیش ببریم..

در این مقاله مهم ترین کارها قبل از تغیر قالب را برای شما آماده کردیم که پیشنهاد میکنیم حتما آنها را انجام دهید.

5/5 - (1 امتیاز)
نوید معیریان

نوید معیریان

زندگی مثل سوار دوچرخه شدن است. برای اینکه تعادلت را حفظ کنی، باید به حرکت کردن ادامه دهی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *