آموزش ریدایرکت در رنک مث

آموزش ریدایرکت لینک ها در رنک مث

آنچه در این مقاله خواهید خواند

ریدایرکت یکی از بخش های بسیار مهم در مبحث سئو می‌باشد و ما نیز قصد داریم در رابطه با نحوه ریدایرکت لینک ها در افزونه رنک مث آموزشی را خدمت شما ارائه نماییم.

آموزش ریدایرکت در رنک مث

تنظیمات ریدایرکت در رنک مث: افزودن جدید

  1. زمانی که قصد داشته باشید کاربران وب سایت خود را از یک صفحه به صفحه دیگری هدایت کنید، تنظیمات «تغییر مسیرها» یا «ریدایرکت‌ها» به کارتان می‌آید. به بیان دیگر، در آموزش ریدایرکت در رنک مث زمانی که یکی از صفحات وب سایت شما که نیازی به ورود کاربران به آن را ندارید و در صفحه نتایج جست‌وجو ظاهر شده است را می‌خواهید به گونه‌ای تنظیم کنید که کاربران با ورود به آن به سمت صفحه دیگری که هدف شماست هدایت شوند، باید تنظیمات ریدایرکت را اعمال کنید.
  2. برای تنظیمات ریدایرکت در رنک مث در قدم اول از مسیر پیشخوان > Rank Math > تغییر مسیرها روی گزینه «افزودن جدید» کلیک کنید.

  1. در این قسمت باید URL مبدأ را وارد کنید. برای پیدا کردن URL صفحه مورد نظر مجدداً از مسیر پیشخوان > نوشته‌ها > همه نوشته‌ها به نوشته‌ها، برگه‌ها و دسته‌هایی که از قبل ایجاد کردید، دسترسی پیدا خواهید کرد.

  1. به عنوان مثال 2 نوشته مختلف با عنوان‌های X و Y دارید. می‌خواهید URL نوشته «Y» جایگزین URL نوشته «X» شود؛ به این معنا که کاربر با ورود به صفحه « X » به صورت خودکار به صفحه « Y » وارد شود.

  1. در بخش «تغییر مسیرها» دو گزینه «URLهای مبدأ» و «URL مقصد» داریم.
  2. در کادر روبه‌روی «URLهای مبدأ»، لینک نوشته « X » را Paste کنید.
  3. با کلیک بر روی گزینه «افزودن یکی دیگر» می‌توانید URLهای مبدأ بیش‌تری را وارد کنید.
  4. توجه داشته باشید که برای URLهای داخلی نیازی به Copy و Paste کردن دامنه اصلی نیست؛ بنابراین به جای وارد کردن چنین آدرسی: (http://seodars.ir/X/ / )، فقط (X) را وارد کرده و گزینه «دقیقاً» را انتخاب کنید.
  5. در این بخش چند گزینه به غیر از «دقیقاً» با عناوینی مثل «شامل»، «شروع با»، «پایان یافتن با» و «عبارت با قاعده (Regex)» وجود دارد:
  • دقیقاً: به طور دقیق URL مبدأ به URL مقصد هدایت می‌شود.
  • شامل: URLهایی که در یک بخش از URL مبدأ با هم دیگر اشتراک دارند به URL مقصد ریدایرکت شوند. به عنوان مثال اگر URL مبدأ http://seodars.ir/install-rankmath باشد، می‌توانیم در بخش «URLهای مبدأ» مشخص کنیم کلیه URLهایی که شامل واژه rankmath می‌شوند به صفحه مقصد تغییر مسیر پیدا کنند.
  • شروع با: کلیه URLهایی که به طور مثال با واژه install (http://seodars.ir/install-rankmath) شروع می‌شوند، به صفحه مقصد ریدایرکت شوند.
  • پایان یافتن با: کلیه URLهایی که به طور مثال با واژه rankmath (http://seodars.ir/install-rankmath) تمام می‌شوند، به صفحه مقصد ریدایرکت شوند.
  • عبارت با قاعده (Regex): این گزینه بسیار حساس بوده و در بخش مربوط به آموزش محتوای متنی به صورت کامل به آن پرداخته‌ایم. توجه داشته باشید که این گزینه یک بخش کلی از لینک‌های شما را ریدایرکت می‌کند و اگر به درستی تنظیم نشود، انبوهی از لینک‌های وب سایت شما به یک URLمقصد ریدایرکت می‌شوند.
  1. در «URL مقصد» ابتدا (/) و بعد لینک نوشته مورد نظر که قرار است کاربر به آن هدایت شود را وارد نمائيد. در مثال ما URL مقصد، نوشته «Y» می‌باشد؛ بنابراین به این صورت URL مقصد را وارد می‌کنیم: (/Y)

نوع تغییر مسیر

  1. گزینه بعدی «نوع تغییر مسیر» است که سه انتخاب «301 انتقال دائمی»، «302 انتقال موقت» و «307 تغییر مسیر موقت» را پیش روی شما می‌گذارد.
  2. 301 انتقال دائمی: یک نوع انتقال دائمی بوده که علاوه بر انجام ریدایرکت یا تغییر مسیر، اعتبار صفحه مبدأ به صفحه جدید نیز منتقل می‌شود.
  3. 302 انتقال موقت: در این نوع انتقال، ریدایرکت یا تغییر مسیر به صورت موقت (به عنوان مثال چند روز یا چند ساعت) انجام شده و کاربران به یک صفحه جدید هدایت می‌شوند؛ بنابراین با انتخاب این گزینه اعتبار صفحه قبلی به صفحه جدید منتقل نخواهد شد.
  4. 307 تغییر مسیر موقت: این نوع ریدایرکت حدوداً 50٪ مشابه با «302 انتقال موقت» عمل می‌کند. با این تفاوت که «302 انتقال موقت» با نسخه HTTP1 و 1 سازگار بوده، در حالی که «307 تغییر مسیر موقت» فقط با نسخه HTTP1.1 سازگار است.
  5. با این حساب اگر می‌خواهید تغییر مسیر به صورت موقت انجام شود، پیشنهاد ما این است که از گزینه «302 انتقال موقت» استفاده کنید. توجه داشته باشید که تغییر مسیر با انتخاب این گزینه نباید بیش از چند روز و چند ساعت طول بکشد؛ چرا که در این صورت گوگل «301 انتقال دائمی» را اعمال می‌کند.

کد تعمیر و نگهداری ریدایرکت در رنک مث

  1. در این بخش می‌توانید کد تعمیر و نگهداری مربوط به انتقال 410 و 451 را تنظیم کنید.
  2. اگر گزینه «410 محتوا حذف شده» را انتخاب کنید؛ طبیعتاً دیگر صفحه‌ای تحت عنوان صفحه مبدأ وجود نداشته و در نتیجه به URL مبدأ نیازی پیدا نخواهیم کرد. به بیان دیگر؛ با انتخاب این گزینه صفحه مبدأ با خطای 410 محتوای حذف شده در نتایج جست‌وجوی گوگل نمایش داده خواهد شد. زمانی که این گزینه را انتخاب می‌کنید، کاربر با ورود به صفحه‌ای که تنظیمات ریدایرکت برای آن اعمال شده با خطای 404 مواجه نمی‌شود؛ در واقع شما برای الگوریتم گوگل تعریف می‌کنید که این تنظیمات به صورت دستی وارد شده و صفحه مورد نظر باید هرچه سریع‌تر از نتایج جست‌وجو حذف گردد.
  3. کد «451 محتوا به دلایل قانونی در دسترس نیست» زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دلایل عدم نمایش صفحه قانونی باشد؛ به عنوان مثال محدودیت سنی کاربران. عموماً این گزینه در کشور ما کاربرد چندانی ندارد اما می‌توان از آن برای وب سایت‌هایی که محتوای بزرگسال و نامناسب برای کودکان منتشر می‌کنند، استفاده کرد.

دسته‌بندی ریدایرکت

  1. در این بخش می‌توانید یک دسته‌بندی برای ریدایرکت‌هایی که اضافه کرده‌اید، بسازید. این گزینه برای دسترسی سریع به ریدایرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. به عنوان مثال تعدادی از URLهای مبدأ را می‌خواهید ریدایرکت کنید و نوع تغییر مسیر را روی «301 انتقال دائمی» تنظیم کرده‌اید.
  3. در «دسته‌بندی ریدایرکت»، دسته جدیدی تحت عنوان «دسته‌بندی ریدایرکت 301» می‌سازید.
  4. با استفاده از این دسته می‌توانید به تمامی URLهایی که ریدایرکت دائمی شده‌اند، دسترسی سریع پیدا کنید.
  5. در ادامه گزینه «وضعیت» را داریم که باید روی «فعال‌سازی» تنظیم شود.

زمان‌بندی ریدایرکت در رنک مث

  1. در این بخش دو گزینه «Scheduled Activation» و «Schedueld Deactivation» را داریم.
  2. در کادر روبه‌روی گزینه «Scheduled Activation» می‌توانید مشخص کنید که تغییر مسیر ایجاد شده از چه زمانی شروع شود.
  3. در کادر روبه‌روی گزینه «Schedueld Deactivation» می‌توانید مشخص کنید که تغییر مسیر ایجاد شده تا چه زمانی فعال باشد و در چه تاریخی غیرفعال شود.
  4. توجه داشته باشید که اگر این تنظیمات را اعمال کنید، گزینه «فعال‌سازی» مربوط به بخش قبلی «وضعیت»، غیر فعال می‌شود؛ چرا که شما یک بازه زمانی برای تغییر مسیر ایجاد شده مشخص کرده‌اید.
  5. در نهایت روی گزینه «افزودن تغییر مسیر» کلیک کنید تا ریدایرکت ایجاد شده ذخیره شود.
  6. پس از ذخیره تغییرات، کاربران با کلیک بر روی صفحه «X» به صورت خودکار به صفحه «Y» هدایت خواهند شد.

نکات تکمیلی آموزش ریدایرکت در رنک مث

  1. از مسیر پیشخوان > Rank Math > تغییر مسیرها روی گزینه «ویرایش» ریدایرکتی که ایجاد کرده‌اید، کلیک کنید.
  2. توجه داشته باشید که اگر هر دو صفحه X و Y «داخلی» باشند، امکان وارد کردن URL مقصد بدون دامنه اصلی وجود داشته و افزونه رنک مث به صورت خودکار تشخیص می‌دهد که صفحه مقصد داخلی بوده و دامنه اصلی را برای آن در نظر می‌گیرد.
  3. چنان‌چه URL مقصد «خارجی» باشد؛ در این صورت حتماً باید دامنه اصلی صفحه خارجی مورد نظر در کادر مقابل URL مقصد نوشته شود.
  4. اگر مسیر پیشخوان > Rank Math > تنظیمات عمومی > تغییر مسیرها را طی کنید، گزینه‌ای تحت عنوان «اشکال‌زدایی تغییر مسیرها» را مشاهده می‌کنید که اگر این گزینه را فعال کرده و روی گزینه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید، به جای تغییر مسیر، کنسول اشکال‌زدایی فقط به ادمین‌های سایت نمایش داده می‌شود. در حقیقت، این گزینه به عنوان یک ابزار دیباگ کاربرد دارد و به شما اطمینان می‌دهد که آیا ریدایرکت به درستی صورت می‌گیرد یا خیر. در صورتی که تغییر مسیر به درستی در حال انجام باشد، زمانی که بر روی URL مبدأ کلیک کنید، قبل از نمایش صفحه مقصد پنجره‌ای تحت عنوان «اشکال‌زدایی تغییر مسیر» نمایش داده شده که پروسه تغییر مسیر از صفحه مبدأ به صفحه مقصد را به مدیران وب سایت نشان می‌دهد.

آموزش ریدایرکت در رنک مث: درون‌ریزی و برون‌ریزی

  1. در این بخش از آموزش ریدایرکت در رنک مث می‌توانید از ریدایرکت‌هایی که ایجاد کرده‌اید، درون‌ریزی و برون‌ریزی انجام دهید.
  2. علاوه بر این، در این بخش نوع ریدایرکت‌ها، تاریخ ایجاد، آخرین دسترسی و در صورت شامل شدن به یک دسته‌بندی خاص قابل مشاهده است.
  3. در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام می‌توانید در قسمت کامنت‌ها با ما در ارتباط باشید.
5/5 - (4 امتیاز)
فرید معیریان

فرید معیریان

متخصص وب مارکتینگ که در این سالها به صورت تخصصی بیشتر در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکنم

5 پاسخ به “آموزش ریدایرکت در رنک مث”

  1. محمد گفت:

    با سلام ممنون از توضیحات شما. من یک سایت داشتم ولی کامل پاک کردم و بعد از طراحی مجدد سایت حالا سرچ کنسول خطای نو ایندکس ثبت کرده 700+ با این شیوه میشه نو ایندکس را برطرف کرد یا خیر؟
    و یک خطای کلی برای محصولات جدیدم ( ووکامرس) ثبت کرده میگه خطای
    Missing field “aggregateRating”
    review
    Offers
    ممنون میشم برای رفع خطا ها راهنمایی کنید تشکر

    • فرید معیریان گفت:

      با سلام و احترام
      آیا این 700 آدرس نو ایندکس شده در سایت تازه طراحی شده شما هم وجود داره ؟
      در صورتیکه وجود نداره نیازی نیست مشکل نو ایندکس رو برطرف کنید
      در رابطه با خطای Missing field “ نیز کافیست برای هر محصول یک نظر با رتیه بدین تا این مشکل شما برطرف بشه

      • محمد گفت:

        نه در سایت جدید وجود نداره اول ارور ۴۰۴ می داد بعد از نصب افزونه ریدایرکت ۴۰۴ حل شد فقط در سرچ کنسول خطای no index ثبت شده.
        ببخشید آموزش رفع خطاهای گوگل کنسول در سایت دارید تا ببینم؟
        تشکر از شما

  2. سحر گفت:

    سلام.
    وقتی با رنک مث ریدایرکت انجام میدم (خصوصا وقتی آدرسها رو به صورت گروهی تعریف میکنم) اعمال نمیشه. دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

40 درصد تخفیف ویژه
ظرفیت مانده : 13

افزونه رنک مث پرو رو با پشتیبانی رایگان 1 ساله تهیه کنید